Család leszünk 2024. 03. 14.

“Család leszünk” komplex programunkon a kismamák előadást hallhattak a várandóság szakaszairól, a születés körüli történésekről, a terhesség alatti táplálkozásról és tapasztalatot szerezhettek a kismamajóga jótékony hatásairól.

Tavaszi Ringató Koncert 2024. 03. 09.

Tavaszi Ringató koncertre vártuk a családokat. Sok ének, tánc, közös élmény várta a családokat és a program végén hangszer simogató ismerkedhettek a gyerekek a különféle hangszerekkel.

Farsangra hangolódtunkFarsangra hangolódtak kicsik és nagyok! Álarcot készíthettek, autentikus ruhákba öltözhettek a résztvevők, népi fajátékok, bohócvarrás, arcfestéssel szinesedhettek. Óriási farsangra hangoló kavalkád, amivel a tél elűzését is megkezdtük.

Ringató

Csodálatos délelőttünk volt Ringató László Virággal 

Örülünk és köszönjük, hogy ismét ilyen sokan eljöttetek.
Következő Ringató időpontja február 9.
Várunk mindenkit szeretettel!

Mit pakolunk gyermekeink puttonyába?

Csak azt tudjuk adni szülőként gyermekeinknek, amink van! A gyermekek ránk bízzák magukat és figyelik, hogy mi szülők, mire, hogyan reagálunk, milyen a kapcsolat anya és apa között. De érzi–e a biztonságot, abból, amit lát, hall, tapasztal?

Ezekre kérdéseinkre is kaptunk választ az előadás során. 

Elkészült a játszótér

Pro Filii Pályázatunknak köszönhetően elkészült a Delfines játszótér a Léva közben, a gyerekek már birtokba is vették a játszóeszközöke